Hogyan építsünk asztalt. 17 egyszerű tipp

Asztalt szeretne építeni? Összegyűjtöttük néhány kedvenc barkácsasztal-projektünket, hogy inspiráljunk.

Kiválasztottunk néhány nagyszerű klasszikus lehetőséget, például piknik-, kávé- és étkezőasztalokat, valamint olyan egyedibb lehetőségeket, mint a gördülő grillasztal vagy a pókerasztal, amelyek közül választhat.

1. Piknikasztal padokkal

Picnic table in large yard.

Ahelyett, hogy a székeket összegubancolná az összecsukható asztalok körül a kertben, szenteljen egy délutánt ennek a szépségnek az építésére. Kövesse lépésről lépésre a Piknikasztal építése rögzített padokkal című oktatóanyagunkban.

Megnézheti a Hogyan építsünk videónkat is, ahol TOH TV fővállalkozója, Tom Silva és Kevin O’Connor műsorvezető egy hasonló projekten dolgozik.

2. Építsen Live-Edge asztalt a

Cleaning a Live-Edge wood table.

rusztikus fa és a modern fém találkozásával, így létrejön ez a feltűnő – és időtlen – bútor. Tom Silva és Kevin O’Connor megmutatja, hogyan készíthet saját élvonalbeli konzolasztalt. Itt olvashatja el a teljes, lépésről lépésre bemutató videót.

3. Gördülő grillasztal

Wood rolling cart.

Építsen gurulókocsit természetesen rothadásnak ellenálló cédrusból. Ez a kialakítás két polcot tartalmaz a grill hozzávalóinak egyszerű szállításához a teraszra. A kocsihoz tartozik egy fém rúd is az edények felakasztására.

Minden szükséges információt megtalál a Görgős grillasztal készítése című oktatóanyagunkban, ahol az eszközök és anyagok teljes listáját is megtalálja.

4.

Tiled tabletop with chairs.

Csempézett asztallap Ez a díszes asztal tökéletes színfolt bármely terasz díszítésére. Vágja le az összecsukható csomagtartót öntéssel, hogy tálcát hozzon létre, majd fesse le.

A teljes, lépésenkénti útmutató elolvasásához látogasson el a Maradék csempe használata bemutatótábla létrehozásához című témakörbe.

5. Készítsen Hypertufa-

Hypertufa table and chair

asztalt Olyan kültéri asztalhoz, amely a legzordabb télnek és a legragadósabb ujjaknak is ellenáll, válassza a hypertufát. A Hypertufa egy olyan keverék, amely cementet tőzegmohával és perlittel kombinál, így a végtermék tömege kisebb, mint a beton, és nem igényel tömítést.

A teljes, lépésenkénti útmutatóért lásd: Hogyan készítsünk Hypertufa-táblát.

6. A szekrényajtó újrahasznosítása asztallá

Wood coffee table.

Hozd létre ezt az egyedülálló asztalt a lábak árából. Látogassa meg a Hogyan készítsünk dohányzóasztalt egy megmentett szekrényajtóból , hogy elérje a teljes, lépésenkénti útmutatónkat. A munka körülbelül egy óra alatt elvégezhető.

7. Akácasztal

Wood trestle table.

Ez a tömörfa asztal zsinórból és lépcsőrészekből készül. Megfélemlítő munkának tűnhet, de valójában csak egy segítőre van szüksége, aki segít a nehéz anyagok manőverezésében.

Szatén latex festékkel és vízbázisú poliuretán bevonattal szabhatja személyre építés után. Tekintse , hogyan készítsünk állványasztalt a TOH fővállalkozó számára.

8. X-stílusú piknikasztal

x-style picnic table and benches.

Ennek a durván fűrészelt cédrusasztalnak a rusztikus varázsa és tartóssága csak javul a korral és a kopással. Az X-alakú asztal- és padlábakat egy hétvége alatt megépítheti. Keresse meg a vágáslistát, az eszközöket és az anyagokat a Hogyan készítsünk klasszikus piknikasztalt lépésről lépésre című projektünkben. Videó is az ugrás után.

9. Megmentett gerendák és cső

Salvaged beam and pipe dining table.

Csatlakoztasson három gerendát a gázcső lábaihoz egy közös étkezőasztalhoz, amely tele van ipari stílusban. A gerendákat újrahasznosító központban vagy régi fakereskedőnél szerezheti be.

Tekintse meg a teljes, lépésről lépésre szóló útmutatót és a teljes listákat a Hogyan készítsünk asztalt megmentett gerendákból című részben.

10. Kijelző dohányzóasztal

Coffee table with glass display built in revealing gardening tools.

Ez az egyedi asztallap árnyékdobozként is funkcionál. Tekintse meg a Kijelzős dohányzóasztal készítése című videót és az egyedülálló tárolási funkció létrehozásának lépésenkénti útmutatóját.

11. Blend Metal and Wood

Metal and wood table.

Hajtű fém lábak modern megjelenést kölcsönöznek ennek az asztalnak. Ennek a projektnek a megépítése egy délutánt vesz igénybe.

Látogassa meg a Hajtűs lábú dohányzóasztal készítése című részt, ahol részletes útmutatót, valamint az eszközök és anyagok teljes listáját olvashatja.

12. Többszintű oldalsó asztal

Tiered side table in blue.

A többszintes kisasztalnak elegendő helye van ahhoz, hogy megkönnyítse a nappali terét. Töltsön el néhány gyors pár órát az építkezéssel, és töltse a hétvége hátralévő részét a kézi munkája megcsodálásával.

TOH fővállalkozója, Tom Silva végigvezeti Önt a folyamaton a Hogyan készítsünk háromszintű oldalasztaltcímű részben, ahol szerszám- és anyaglistákat is talál.

13. Használjon lépcsőelemeket az asztal

Table made from stair parts.

Fűszerezze (és rendezze) bejáratát egy kis asztallal, amely a falhoz rögzíthető, és éppen annyi helyet foglal el, hogy pénztárcájának és kulcsainak állandó otthont biztosítson. Fejezd be ezt a 70 dolláros projektet, miután meglátogatta a Hogyan készítsünk asztalt lépcsőalkatrészekből a teljes oktatóanyagért.

14. Átváltható étkező/pókerasztal Ha

Poker table.

eltávolítjuk a masszív fa burkolatot, egy legitim pókerasztal látható, pókerzsetontartókkal kiegészítve!

Fejezd be a projektet egy hétvége alatt, miután megnézted a Hogyan építsünk pókerasztalt bemutatónkat.

15. Öltöztess fel egy egyszerű

Trimmed side table.

asztalt díszítéssel. Rendezd el a formázást egy mintára, majd vágd ki és rögzítsd az asztalhoz a stílus felerősítéséhez. A feljavított darabot befestheti vagy befestheti a kész megjelenés érdekében. Látogassa meg a Hogyan vágjunk ki egy sima asztalt a teljes, lépésről lépésre útmutatóért.

16. Építs rázóasztalt a Tommy

Tom Silva and Kevin O’Connor with a shaker table.

Watch segítségével, miközben Tommy végigvezeti Kevint a történelminek tűnő darab elkészítésének folyamatán. Nézze meg a teljes Build It! szegmens itt.

17. Egyszerű oldalasztal

Simple side table.

Ez a kialakítás annyira egyszerű, hogy egyetlen hétvégén két ilyen asztalt is megépíthet